Fotoboek

Vandaag heb ik het fotoboek van ons trouwfeest gekregen. Wij zijn in oktober 2012 getrouwd, verspreid over twee dagen.
Het was een fantastisch feest en een heel mooie herinnering voor ons. Omdat we ons huwelijk wel een beetje in stijl wilden vieren heb ik enorm veel tijd gestoken in het zoeken naar de juiste kleuren, accessoires en attenties.
Onze kleuren waren wit, zwart en mosterdgeel. Deze kwamen terug in de uitnodigingen, kleding, decoratie en attenties voor de getuigen. Zelfs de handgemaakte sloefjes die ik voor m’n zus gekocht had omdat ze m’n vrijgezellenfeestje organiseerde waren lichtgrijs met een mosterdkleurig oranje vilten bolletje.

Omdat we onze stijl ook in de fotografie wilden laten terugkeren moesten we ook op zoek naar een fotografe wiens neus in dezelfde richting stond. En die vonden we in Myra van  Myrakel fotografie. Wat een madam. Een droom om mee te werken.

De doos van het boek hebben we aangepakt zoals de uitnodiging. Een zwarte doos zoals de zwarte envelop. De binnenkant van de doos is van witte stof die bedrukt is met dezelfde hartjes als onze enveloppen hadden aan de binnenkant. Het boek is ook voornamelijk wit, net als onze uitnodiging zelf. Het logo is aangepast van “Kristel & Geert gaan trouwen” naar “Kristel & Geert zijn getrouwd”. Klein detail maar just is just zeggen ze bij ons

Ik heb er ook een kussentje bij gekregen met ons logootje. TOP!