Het huis met de geverfde deuren

Wij zijn nu dus officieel aan het verbouwen. En jongens, wat hebben we al veel bijgeleerd. Je verliest snel je naïviteit, na een week of zo 🙂

Wat ze zeggen: je weet waar je begint maar niet waar je eindigt klopt dus echt. Nu, het valt bij ons echt nog wel mee hoor. Maar toch is het altijd anders dan je eerst had gedacht. Bijvoorbeeld: de voordeur en garagepoort opnieuw schilderen. We dachten: die zijn klaar voor de schroothoop. We schilderen ze nog even zodat we er nog twee jaar mee verder kunnen en dan vernieuwen we heel de boel (ramen en deuren) maar na een week (!) verf afkrabben bleek dat deze eigenlijk nog in heel goede staat waren. Een onverwachte meevaller. Al had ik wel gedacht dat ik op 2 dagen afgekrabd en geschilderd zou hebben. Weer een illusie armer.