Het huis

We hebben een huis gekocht. Eindelijk. Ja, inderdaad: eindelijk. Bij ons heeft het behoorlijk lang geduurd voor we iets vonden dat een goede ligging had, half open en betaalbaar in Lier. Liefst nog wat plaats om een aantal auto’s kwijt te kunnen, een tuintje en als het nog even kan wat authentieke elementen erbij. Moeilijke opgave dus. Maar we zijn erin geslaagd.  Ik zal hier af en toe ook wel wat posten over de vorderingen. Vandaag dus te beginnen met een foto van het huis zoals het nu is. Tata! Werk aan de winkel. We willen de structuur wel grotendeels behouden. Er wordt één muur verzet en een halve afgebroken. That’s it. Voorlopig toch. Binnen een jaar of 2 komt er een achterbouw aan. Er komt een nieuwe badkamer, een tijdelijke 2dehands keuken (de huidige is echt op en in de achterbouw komt een nieuwe), boven overal witte plankenvloer en benenden houden we de oude cabochon parket.